wp2d5734c1.png
wp93b8d6a7.png
wpeb5baddf.png
du Brec-logo.png

Welkom op de website van Camping du Brec

Camping du Brec is rustig gelegen in het achterland van Nice, niet ver van het Parc National du Mercantour met zijn overweldigende natuur en zelfs wolven. De camping zelf ligt aan de rivier de Var maar heeft een eigen prive meertje van 4 ha en is op 2 km loopafstand van het middeleeuwse dorp Entrevaux met zijn beroemde trappenstraatjes en Citadel. U kunt bij ons heerlijk genieten in de zon van de Haute Provence.

 

De camping heeft ruim 3 ha schaduwrijke plaatsen voor caravans, campers en tenten, en is geopend van 15-03 t/m 15-10. Voor de winter hebben wij verwarmd sanitair. Heeft u zelf geen caravan, dan hebben wij zomerhuisjes met alle voorzieningen voor u te huur(4 pers of 6 pers). Er is een speeltuintje voor de kinderen en een grote recreatie tent met daarin ping-pongtafel ; deze dient tevens als ontmoetingsplek. Ook hebben we een plaats voor Volleybal en Badminton. Naast onze bar bevindt zich een jeu de boulebaan. Er is geen animatie.

  

We zijn voorzien van goed verzorgd sanitair en hebben een wasmachine voor onze gasten ter beschikking. Warme douches zijn gratis. In de zomermaanden is onze snack vanaf 8 uur open voor vers brood (brood bestellen de avond er voor via de broodlijst), en tot 19:45 uur voor een eenvoudige hap eten of afhalen.

 

De camping is gelegen aan de oever van ons meertje waar u kunt zwemmen, waterfietsen of kanovaren en er ligt een speelponton voor de kinderen; of u kunt lekker zonnen en heerlijk vertoeven op ons (kiezel)strand. Aan dit strand ligt ook onze snack-bar, voor een ijsje, hapje, drankje of vers getapt pilsje. Vissen kan ook in het meer of de daarachter liggende rivier de Var. Honden zijn op het strand niet toegestaan maar die hebben de vrijheid aan de overkant van het meer(afstand +/- 50 m), waar ze ook het water in mogen.duBrec-15.jpg
Entrevaux-04.jpg
Entrevaux-05.jpg
duBrec-16.jpg